Aeroflot

O nama

Nije važno da li putujete sami, u dvoje, ili možda u grupi, sa decom ili prijateljima; važno je samo naoružati se dobrim fotoaparatom i entuzijazmom i krenuti na put, a čar novih ljudi, krajeva, mirisa i ukusa će vas sigurno obuzeti i pretvoriti u ljubitelja putovanja. Ili možete otvoriti časopis i krenuti sa nama na virtuelno putovanje oko sveta.

Putovanja za dvoje, časopis za sve koji putovanja vole i u njima uživaju, sa velikim uspehom se već godinama  publikuje u Srbiji (za teritoriju Srbije i Makedonije),  Hrvatskoj,  Sloveniji, Francuskoj, Nemačkoj, Italiji i Bosni i Hercegovini.  Za ovo vreme smo uspeli da postanemo najtraženiji turistički magazin u zemlji i najtiražniji turistički magazin u regionu.

Ono što nas izdvaja od ostalih časopisa koji se bave turizmom su reportaže, tj. autorski tekstovi koji prenose lična iskustva sa putovanja, kao i prelepe fotografije, koje će čitaocima dočarati i približiti najlepše predele na planeti. Zato ćete, pored aktuelnih ponuda avio kompanija, turističkih agencija i vrhunskih hotela, moći da se upoznate sa drugim gradovima, zemljama i kulturama.