Aeroflot
Reč urednika
Tema broja
 • Dragi čitaoci, Bliži se sezona godišnjih odmora, još malo pa vadimo kofere i putne torbe i pakujemo neophodne stvari za letnje pustolovine. Pojam „neophodne stvari...

 • Slogan koji sam pročitala u brošuri Turističke zajedniceKipra - "Kipar u srcu", na najbolji način opisuje ovo živopisno mediteransko ostrvo....

 • Blog

  Novo: Blog Putovanja za dvoje!

  Izaberite sledeću destinaciju na našoj mapi. Pišite nam o vašim najlepšim putovanjima. Putopise i fotografije šaljite na blog@putovanjazadvoje.rs, a najbolje ćemo nagraditi i objaviti u magazinu.

 • NAJNOVIJI BLOG

  Skijatos - ostrvo za one koji znaju da uživaju

  Kada pitate Grke koje im je omiljeno mesto za odmor, verovatno će vam reći - Skijatos. Zašto baš Skijatos? Odgovor na ovo pitanje bi sami morali potražiti jer svaka priča o zlaćanom pesku, povetarcu, borovoj šumi i drevnim manastirima tu je samo da vam zagolica maštu a Skijatos je ostrvo koje će vas, sigurna sam, začarati svojom lepotom, prelepim plažama i ljubaznim domaćinima tako da ćete mu se sigurno, baš kao i ja, stalno vraćati.

 • Odakle su najbrojniji turisti u Beogradu?

  Svakodnevno na ulicama Beograda vidimo veliki broj ljudi sa mapama i fotoaparatima u rukama kako se dive našoj prestonici. Jasno je da je grad prepun inostranih gostiju. Ali odakle dolaze oni najbrojniji?

 • Na konjičke trke samo sa šeširom

  Leto možete da provedete interesantno i u Srbiji,na primer obilazeći atraktivne manifestacije kao što su konjičke trke u Šapcu.

 • KLM UVODI VEŠTAČKU INTELIGENCIJU U AVIO-INDUSTRIJU

  Holandaska avio-kompanija KLM, deo Air France-KLM grupe, lider u uvođenju onlajn usluga u avio-industriju, predstavila je novu dvojezičnu glasovnu platformu koja putnicima pomaže da pronađu najbolji let. KLM -ov pametni asistent ima mogućnost da uči i ima svoju ličnost, pomaže pri izboru letova, rezervaciji karata i pakovanju kofera.

 • BRZA LETNJA PROMOCIJA AIR FRANCE-A

  Možda je baš leto, u kome samo o moru razmišljamo, pravi trenutak da shvatite kako ova planeta ima mnogo čarobnijih mesta od Grčke, Crne Gore, Italije, Turske i eventualno Španije. Promenite perspektivu, upustite se u egzotična maštanja, a Air France će vam pomoći velikim sniženjem cena avio-karata. Šta mislite o Karibima za 519€ ? Požurite, prodaja traje samo do 27. jula.

 • 5 situacija kada će minibus prevoz dobro doći

  Putovanja su iskustva koja se pamte celog života. Ipak, koliko god obilasci znamenitosti i doživljaji sa društvom bili zanimljivi, sam put do odredišta može biti naporan. Ukoliko ne želite da sami vozite do destinacije, a niste fan autobusa i putovanja sa većim brojem ljudi, pravi izbor za vas jeste iznajmljivanje minibusa sa vozačem.

 • Sta je najisplativiji prevoz za parove - avion, bus ili automobil?

  Putovanje sa ljubavnim partnerom je uvek zanimljivo i nosi nezaboravna iskustva, bili to predivni zalasci Sunca, ili trovanje hranom koje ćete prepričavati svima kada se vratite. Ipak, mnogi ne znaju kojim prevoznim sredstvom je najbolje ići. Kada kažemo najbolje, vodimo se odnosom cene i brzine dolaska na željenu destinaciju. Saznajte šta je najisplativije.

 • NOVI AIR FRANCE-OV BIZNIS SALON NA PARISKOM AERODROMU

  10. jula zvanično je predstavljen novi biznis laundž koji se nalazi na Terminalu 2E, hol L aerodroma Šarl de Gol u Parizu. Ukupne površine 3200 metara kvadartnih i sa 540 sedišta, novi poslovni salon nudi vrhunsku udubnost biznis putnicima Air France-a.