Air Fr header baner 2016
Reč urednika
Tema broja
 • Pre ravno jednog veka, 1917. godine, dok su se svetom orile ratne trube, Nick LaRocca i njegov Original Dixieland Jazz Band snimili su prvi džez album i postavili temelj muzici koja je prome...

 • Šaren, veseo i razigran, tako u tri reči možemo da opišemo grad poznat po karnevalu, džezu i vudu magiji. Ali jedna od najjačih uzdanica svakako je gastronomija. New Or...

 • Blog

  Novo: Blog Putovanja za dvoje!

  Izaberite sledeću destinaciju na našoj mapi. Pišite nam o vašim najlepšim putovanjima. Putopise i fotografije šaljite na blog@putovanjazadvoje.rs, a najbolje ćemo nagraditi i objaviti u magazinu.

 • NAJNOVIJI BLOG

  Spoj starog i novog u portugalskoj prestonici

  Portugalija je zemlja koju smo odavno želeli da posetimo, a njen glavni grad, Lisabon, iz tudjih priča delovao je neverovatno privlačno. Grad mnogo vekova star, prebogat istorijom, prestonica nekadašnje kolonijalne sile koja se širila od Afrike do Brazila, pravljen je da bi pokazao moć i bogatstvo tadašnjih kraljeva.

 • Novo

  Kuba od 566 evra! Air France promocija

  Ukoliko ste mislili da ovih dana uplatite first minte ponudu za vaše omiljeno letovalište u Grčkoj, razmislite još jednom. Možda je baš ova godina idealna da posetite Kubu. Kubu? Mora da se šalite, za to mi treba minimum 1500 evra! Da, treba, ako nameravate da povedete celu porodicu!

 • Novo

  Jermenija za početnike

  Postoje različite vrste boljih i lepših polovina, pa dobro razmislite kako će vaša reagovati na rečenicu da ste dugo štekani novac namenjen letovanju uplatili za aranžman u Jermeniji. „Koji ******* idiot uplaćuje aranžman u Jermeniji?“ je jedna od rečenica na koje bi trebalo da se pripremite. Međutim, ukoliko i dalje budete imali svoju ljuću polovinu kraj sebe kada krenete na aerodrom (valjda niste kompletni idiot pa da uplatite autobus), sigurno će vam oprostiti do kraja putovanja.

 • Novo

  Odmor od 5 zvezdica za samo 43 evra!

  Hunguest Hotel Erkel vas poziva u jedan od najlepših gradova Mađarske, banju Đula. Za samo 43 evra po noći upoznajte Grad cveća i drveća, vidite jedini ravničarski zamak od cigle, posetite poslastičarnicu otvorenu 1840. u kojoj se i dalje služe specijaliteti po tradicionalnim receptima i uživajte u banjskom i kupališnom kompleksu sa pet zvezdica smeštenom u parku dvorca Almaši!

 • Izrael u Beogradu

  Volite Izrael? Festival „Od Izraela s ljubavlju“ održače se u Mikser House-u, od 10. do 12. februara. Očekujte odličnu muziku, moderne plesove, studentske filmove, radionice pravljenja nakita, izložbu fotografija i ukusnu izraelsku hranu.

 • Zima je, vreme je za spa i wellness.

  Dosta vam je snega, mraza i smrzavanja? Recept je jednostavan – vreme je za tople i lekovite termalne vode! Vreme je da otkrijete čari zemlje banja! Mađarska je blizu, a Hunguest wellness&spa hoteli direktno su povezani sa poznatim banjama i kupališnim kompleksima i spremili su posebne cene za srpsko tržište!

 • Samo za one koji baš vole da se smrzavaju

  Ovih dana se gotovo svi žale na hladnoću. Međutim, dok se većina žali kako je užasno hladno, postoji i mali broj onih koji govore kako nije dovoljno hladno. Onima kojima zima nije zima ukoliko nos ne otpada od hladnoće preporučujemo da posete – severni pol.

 • Ledeni put do poznatog jezera u Sibiru

  Zima je verovatno najbolje vreme u godini za posetu Bajkalskom jezeru. Ovo se posebno odnosi na februar i mart, kada je površina jezera zamrznuta i čvrsta i temperature su ispod nule.

 • Kameno selo Gostuša - blago kraj Pirota

  Kada se govori o Staroj Planini, pogotovo u januaru, prva asocijacija je ski-centar „Babin zub“. Međutim, ova planina krije mnogo više, a neke lepote su uspele da se probiju uprkos (ili baš zahvaljujući) tome što u razvoj njihovog turističkog potencijala nije uložen ni dinar već dugo, tačnije, verovatno nikad.

 • Air France - najbolji trik za čišćenje snega

  Znate li koji je najbolji trik za čišćenje snega? Samo "uključite" sunce, zavalite se i sačekajte – bićete oduševljeni rezultatima. Da, lako je to reći, ali šta raditi kada se sunce beš zainatilo da ne izađe?

 • Treći Qatar Airways travel festival od 9. do 16. januara

  Qatar Airways vam čestita Novu godinu na najbolji mogući način: najboljom ponudom do sada za putnike iz Beograda. Akcija obuhvata ponudu za 1 putnika, ponudu za 2 putnika, posebnu ponudu za grupna putovanja ( od 3 do 7 putnika)*, kao i posebnu ponudu za decu. Članovi Privilege Club-a takodje mogu osvojiti duple milje tokom trajanja festivala.