Air Fr header baner

Reč urednika
Tema broja
 • Poslednjih godina svedoci smo nastanka društvenog fenomena koji polako osvaja svet. „Share economy” ili ekonomija deljenja je zanimljiv koncept čije obrise tek naslućujemo, ali...

 • Zamenom vikendice, stana ili kuće, možete besplatno boraviti na nekoj od destinacija iz vaših snova, bilo da je reč o malom apartmanu ili luksuznoj vili. Između 65 000 nekretnina u ponud...

 • Blog

  Novo: Blog Putovanja za dvoje!

  Izaberite sledeću destinaciju na našoj mapi. Pišite nam o vašim najlepšim putovanjima. Putopise i fotografije šaljite na blog@putovanjazadvoje.rs, a najbolje ćemo nagraditi i objaviti u magazinu.

 • NAJNOVIJI BLOG

  Kakvi su to čudni zvuci u avionu?

  Dakle, izbora nema! Jedini način da vidimo najlepše predele na ovoj našoj nikad dovoljno istraženoj planeti, jeste letenje avionom. Mnogima na samom putu do aerodroma kreće dobro poznata predputna nervoza i samoohrabrivanje -Da sve će biti u redu, sletećemo bezbedno.. Pa milioni ljudi lete avionom svaki dan!

 • Novo

  Najrobi, safari i večito proleće u Africi

  Kada govorimo o Keniji, retko kada o njoj mislimo kao o velikom kulturnom i ekonomskom centru. Međutim, Najrobi je upravo to, i ako želite da osetite istočnu Afriku, nema boljeg polazišta. Od 25. VIII do 14. IX, Air France vam za samo 639 evra nudi povratne karte sa uračunatim svim taksama. Karte možete iskoristiti u periodu od 25. VIII do 18. III 2016.

 • Novo

  Punta Kana, Dominikanska Republika u najboljem svetlu

  Osetite pravi duh Kariba na destinaciji koju je čuveni sajt tripadvisor preporučio kao najbolju u ovom delu sveta. Punta Kana predstavlja najistočniji deo Dominikanske Republike, a nekadašnji Rt pijanaca danas je raj za golfere, ljubitelje sunca, ronjenja, plivanja i koktela. Neke od predivnih plaža Punta Kane su pod zaštitom Uneska dok su druge obeležene plavom zastavom, što znači da zadovoljavaju visoke kriterijume u čistoći vode i održavanju eko-sistema u moru.

 • Novo

  Montevideo, plaže, evropski duh i legalna marihuana. Air France-om za 859€

  Da su Moša i Tirke imali mogućnost da do Montevidea stignu za dan, ko zna, možda bi i osvojili Svetsko prvenstvo, a mi bismo danas gledali značajno kraću verziju filma. Šalu na stranu, ali uz cenu od 859 evra za povratnu kartu sa uračunatim svim taksama, glavni grad Urugvaja nikada nije bio bliži. Karte za 859€ možete kupiti u periodu od 25. VIII do 14. IX, a možete ih iskoristiti od 25. VIII do 22. VI. 2016.