Air France Business
Reč urednika
Tema broja
 • Dragi čitaoci, Ne morate biti ljubitelji Lukasove trilogije da bi vam glavna asocijacija na „Skywalker” bio mladi miljenik „sile” i vođa pobunjenika protiv zle...

 • Izmeðu neba i mora, obasjano suncem i okruženo tirkiznim lagunama i belim peščanim plažama, nalazi se jedinstveno mesto na Zemlji – arhipelag smaragdnih ostrva zvanih Maldivi....

 • Blog

  Novo: Blog Putovanja za dvoje!

  Izaberite sledeću destinaciju na našoj mapi. Pišite nam o vašim najlepšim putovanjima. Putopise i fotografije šaljite na blog@putovanjazadvoje.rs, a najbolje ćemo nagraditi i objaviti u magazinu.

 • NAJNOVIJI BLOG

  Istanbul - šarmantni gorostas

  Možda nije lep kao Rim, mada je kao i on smešten na 7 brežuljaka, ili “našminkan” kao gospodski Beč. Možda nema tako kitnjaste fasade kao Prag, nije blještav kao Pariz ili velik kao Moskva ali je definitivno grad koji ima ono „nešto“. Istanbul je jedinstveni grad i jedini na celoj kugli zemaljskoj koji je smešten na dva kontinenta – Aziji i Evropi.

 • Novo

  Qatar Airways promocija za leto

  Aviokompanija Qatar Airways je uvela novu pogodnost za svoje putnike da u periodu prodaje do 30. avgusta, a za putovanja do 30. septembra 2017. godine mogu posetiti Dohu i na taj način od jednog putovanja napraviti dva. Besplatan hotelski smeštaj i tranzitna viza za putnike koji odluče da na svom putovanju posete Dohu

 • Novo

  Lonely Planet lista top 10 destinacija u Evropi za 2017

  Poznati turistički vodič Lonely Planet navodi da je Evropa riznica neverovatnih putnih iskustava, što vam može zadati prave muke prilikom odlučivanja o tome gde ići.

 • Novo

  Profesionalna edukacija za vašu budućnost

  Sfera turizma i putovanja je jedna od najjačih industrija u svetu i u stalnom je porastu – preko milijardu putovanja se ostvari godišnje, a do 2020. očekuje se rast i za 60%. Želite profesionalnu karijeru u turizmu? Želite diplomu koja se priznaje baš svuda u svetu? Onda izaberite IATA međunarodni program za edukaciju kadrova u turisti čkoj industriji.

 • Raspored modula IATA GDS kursa

  IATA GDS fares and ticketing course raspored modula

 • Kulinarsko putovanje

  Dok se svetska glumačka elita utrkuje u tome ko će više da plati svoj odmor i ko će luksuzniju destinaciju da izbere, naš poznati glumac, prvak Pozorišta na Terazijama, Slobodan Stefanović, putuje iz drugačijih razloga.

 • Terme Laško – plaća jedan putuje dvoje! Deca gratis.

  Ukoliko ne možete da dočekate leto i pravi godišnji odmor, odmorite se i pre leta i pripremite se za uživanje. Pobegnite sa porodicom na vikend i posvetite se jedni drugima. Sunce i topla voda su oduvek bili savršena kombinacija, a u Termama Laško i jedno i drugo očekuje vas u izobilju. Iako je ovaj grad najpoznatiji po pivari, on nudi mnogo više, zbog čega je tokom prethodnih godina postao jedna od najpopularnijih turističkih destinacija.

 • Najudobniji put do dalekih destinacija

  Ukoliko ovog leta planirate da putujete van Evrope, nema potrebe da vam put presedne zbog uskih sedišta, saputnika koji hrče i bola u leđima. S Air France-ovom promocijom za Premium Economy i Business Class u svaki kutak sveta ćete stići odmorni i čili. Na vama je samo da uživate u odmoru.

 • Black Friday u Hunguest Hotelu Erkel ***/**** u Đuli

  Čuli ste o Đuli svašta nešto lepo, a niste bili? Sada vam je jedinstvena prilika da po ceni od 37€ po osobi posetite ovaj divan cvetni grad i uživate u jednom od najboljih spa i wellness hotela gde svaka kap predstavlja doživljaj, Hunguest Hotelu Erkel ***/****. Ova cena važi samo za direktne rezervacije napravljene na sajtu 5. maja od 8 do 18h.

 • Malezijski dobrotvorni bazar

  Ambasada Malezije u Beogradu organizuje 5. Malezijski dobrotvorni bazar, koji će biti održan u subotu, 13. maja 2017 godine od 11:00 do 16:00 časova u hotelu Radisson Blu Old Mill u Beogradu. Doživite malezijsku kulturu, probajte malezijske specijalitete, uživajte u plesu, osvojite vredne nagrade na lutriji (povratne avio karte za Maleziju) i pomognite najugroženijima. Ulaz je slobodan.