Air France Business
Reč urednika
Tema broja
 • Dragi čitaoci, Ne morate biti ljubitelji Lukasove trilogije da bi vam glavna asocijacija na „Skywalker” bio mladi miljenik „sile” i vođa pobunjenika protiv zle...

 • Izmeðu neba i mora, obasjano suncem i okruženo tirkiznim lagunama i belim peščanim plažama, nalazi se jedinstveno mesto na Zemlji – arhipelag smaragdnih ostrva zvanih Maldivi....

 • Blog

  Novo: Blog Putovanja za dvoje!

  Izaberite sledeću destinaciju na našoj mapi. Pišite nam o vašim najlepšim putovanjima. Putopise i fotografije šaljite na blog@putovanjazadvoje.rs, a najbolje ćemo nagraditi i objaviti u magazinu.

 • NAJNOVIJI BLOG

  Istanbul - šarmantni gorostas

  Možda nije lep kao Rim, mada je kao i on smešten na 7 brežuljaka, ili “našminkan” kao gospodski Beč. Možda nema tako kitnjaste fasade kao Prag, nije blještav kao Pariz ili velik kao Moskva ali je definitivno grad koji ima ono „nešto“. Istanbul je jedinstveni grad i jedini na celoj kugli zemaljskoj koji je smešten na dva kontinenta – Aziji i Evropi.

 • Novo

  Wizz Air ukida doplatu za ručni prtljag

  Napokon nam stižu dobre vesti iz avio industrije. Wizz Air saopštava da da putnici više neće plaćati doplatu za unošenje većeg komada ručnog prtljaga u putničku kabinu na svim letovima Wizz Air-a od 29.oktobra 2017.

 • Novo

  50 godina ljubavi na prvi pogled

  Lufthansa ove godine slavi 50 godina letova za Srbiju i poklanja vam vaučer vrednosti 2,460 dinara za vaše sledeće putovanje za Evropu.

 • Novo

  Jeste li već odgledali najgledaniju reklamu na svetu?

  Qatar Airways reklama „Bez granica, samo horizonti“ sa 54 miliona pregleda predstavlja najgledaniju reklamu u poslednjoj nedelji juna. Reklama predstavlja potvrdu da je putovanje osnovno pravo za sve.

 • Lufthansa foto konkurs - nagrada avio karte i smeštaj u hotelu.

  Lufthansa slavi 50. rođendan u Srbiji i zajedno sa magazinom Putovanja za dvoje vas nagrađuje! Učestvujte u foto konkursu koji traje od 3. jula do 15. avgusta, a najbolja fotografija će osvojiti dve povratne avio karte do Minhena ili Frankfurta i smeštaj u hotelu za dve osobe.

 • Najbolja aviokompaniju na svetu za 2017 - Qatar Airways

  Na ovogodišnjoj dodeli Skytrax nagrada, održanoj na međunarodnoj vazduhoplovnoj izložbi u Parizu, aviokompanijom godine proglašen je Qatar Airways. Ovo je četvrti put da je ova aviokompanija proglašena za najbolju na svetu.

 • Velika letnja promocija AIR FRANCE-a

  Air France vam u svojoj letnjoj promociji omogućava da letujete, „jesenujete“ i zimujete na ekskluzivnim destinacijama i sve to po ceni jednog letovanja. Otkrijte, Karibe, Kinu i Indijski okean i saznajte zašto više nikada nećete iskoristiti godišnji odmor u avgustu!

 • Experience Paris-style shopping

  Like everything else in the City of light, shopping in Paris is not just store marathon, but experience that mixes high-end brands with history, architecture, design and amazing tastes of French cuisine. Welcome to Galeries Lafayette, after the Louvre, the most visited Paris attraction.

 • Leto pre leta

  Leto kalendarski samo što nije, a realno je već tu. Svako ko je ovih dana bio na asfaltu pri temperaturi od 30 stepeni, poželeo je bar million puta dnevno da se teleportuje u bazen. Ima li boljeg osveženja i pripreme za more od bazena? Zato kupaći u kofer i pravac u zeleno i vodeno Laško.Do 30. juna PLAĆA JEDAN, A PUTUJU DVOJE I DECA GRATIS.

 • Latinska Amerika, Karibi ili Indijski okean – gde pre?

  Već dugo priželjkujete da spakujete kofer i napokon odete na neku egzotičnu destinaciju? Ako spadate u one kojima je već dosadila Evropa (realno, preblizu je, većinu ste zemalja i videli i, ruku na srce, ne razlikuju se mnogo), krenite putem vrelih ritmova, strasti, dugih noći i beskrajnih plaža. Air France je ponudio takve cene do 29. juna da već možete početi sa pakovanjem kofera.

 • Do Mauricijusa za 910 evra

  Napokon je stiglo vreme godišnjih odmora. Da li opet „po srpski“ u Grčku ili Crnu Goru? A što da ne za skoro iste novce otići do tropskog raja i napraviti putovanje života? Air France-ova promocija traje do 30. juna – povratna avionska karta do Mauricijusa iznosi 910 evra sa svim uključenim taksama.