Air France Business
Reč urednika
Tema broja
 • Dragi čitaoci, I ove godine pred odlazak na letovanje razmišljam o tome koliko smo savesni prilikom boravka u prirodi. A onda se setim nemilih događaja iz prošlosti: vatrena...

 • Tajanstveni Vikinzi, neverovatne prirodne lepote, fjordovi i glečeri, ponoćno sunce, polarna svetlost i sulude cene – sve to (i još mnogo više) je Norveška, najsev...

 • Blog

  Novo: Blog Putovanja za dvoje!

  Izaberite sledeću destinaciju na našoj mapi. Pišite nam o vašim najlepšim putovanjima. Putopise i fotografije šaljite na blog@putovanjazadvoje.rs, a najbolje ćemo nagraditi i objaviti u magazinu.

 • NAJNOVIJI BLOG

  Dubai

  Raskoš, bogatstvo, glamur, ostavio je svet u šoku turizmom, najvećim neboderom na svetu, hotelom sa sedam zvezdica, luksuznim palatama, zlatom, najskupljim automobilima, shopingom…

 • Novo

  Međunarodni festival nezavisnog i "uradi sam" filma

  Ukoliko niste nigde otputovali i ovu nedelju baš morate da provedete u Beogradu, dozvolite filmadžijama iz celog sveta da doputuju do vaših očiju i osećanja. Počinje 8. međunarodni festival nezavisnog i "uradi sam" filma - MikroFAF .

 • Novo

  TERME LAŠKO – JEDNO PLAĆA, DVOJE PUTUJU

  Treba razbiti predrasude, na primer da je jesen dosadna. Ukoliko niste znali, kada koža počne da se ježi od hladnoće, pravo je vreme proširiti krvne sudove brčkanjem u toplim bazenima. Ako pride znate da su Terme Laško izbacile specijalnu jesenju ponudu dve osobe po ceni jedne, onda je pravo vreme da skoknete do Slovenije i ostavite bar na nekoliko dana hladnoću i obaveze za sobom.

 • Novo

  Joon, avio-kompanija namenjena mladima

  Šta vam prvo padne na pamet kada se kaže da je avio-kompanija namenjena mladima? Lude žurke, jeftino piće, možda mesto gde ćete naći osobu s kojom ćete se učlaniti u “Mile high club”? Ok, ne treba preterivati, ali Joon je upravo to – avio-kompanija koja povezuje popularne evropske metropole, meša tradiciju i kvalitet Air France-a sa potrebama novih generacija i personalizovanim i tailor-made putnim iskustvom.

 • Putuje vam se negde, a ne znate gde?

  Sigurno se i vama dogodilo da vas “svrbe tabani” i gone vas na put. Ali, hladno je u Evropi, nemam sad puno para za putovanje… Gde da idem? Iako ne znate gde, dovoljno je da znate bar šta volite: lenčarenje na plaži, jeftino pivo… ili koliko para možete da odvojite. Ukucate to u novi “Trip Planner” WIZZ AIR-a i on će vam predložiti destinaciju.

 • OH LA LA – ceo svet pred vama

  Danas, 21. septembra, se završava Air France OH LA LA promotivna akcija. Ako požurite i dobro isplanirate, možete po promotivnim cenama proputovati i ceo svet.

 • Predivan vikend za dvoje na Kopaoniku u Grand Hotel & Spa!

  Pitate se kako? Potrebno vam je samo malo sreće u našoj nagradnoj slagalici.

 • Želite na put, a ne znate sa kim?

  Koliko puta ste rekli "ovo je poslednji put da ja organizujem putovanje"? Pronađete destinaciju, najpovoljnije avio karte, najbolji aranžman, najpovoljniju cenu hotela...a onda prijatelji počnu da se nećkaju. I taman kad se oni smisle da bi ipak sa vama, sve poskupi i padne u vodu. E baš zbog takvih, kao što ste vi, Wizz Air je uveo novu "Flexible Travel Partner" uslugu - rezervišite sedišta uz samo jedno ime putnika.

 • AZIJA - Putovanje koje se ne zaboravlja

  Ako će vas neki kontinent ostaviti bez daha, to je svakako Azija. Neverovatna priroda, odlična hrana, običaji potpuno drugačiji od naših i živi i vibrantni gradovi učiniće da se osećate „izgubljeni u prevodu“, samo što će ovaj novi film biti neverovatniji od svega što ste mogli i da zamislite. Uz Air France promociju upoznajte Aziju, ali pazite se – poželećete da vratite brže nego što ste mislili!

 • Nova nagradna slagalica

  Odigrajte našu novu nagradnu slagalicu i možete osvojiti četiri dana za dve osobe u Vrnjačkoj Banji u Zepter Hotelu, ali i brojne benefite u Zepter kompaniji.

 • Severna Amerika na promociji

  Lepotu prirode Severne Amerike, izjednačuju samo njeni zadivljujući gradovi. Bez obzira da li biste se pre gubili u u pustinjama Arizone ili prostranstvima Aljaske, da li biste radije surfovali u Los Anđelesu ili slušali hučanje Nijagarinih vodopada, možda se vozili čuvenim auto-putem 66 ili jednostavno izgubili u nekom od gradova, Severna Amerika vas neće razočarati. SAD i Kanada su vam na dohvat ruke uz novu promociju Air France-a.