Aeroflot
Reč urednika
Tema broja
 • Dragi čitaoci, Bliži se sezona godišnjih odmora, još malo pa vadimo kofere i putne torbe i pakujemo neophodne stvari za letnje pustolovine. Pojam „neophodne stvari...

 • Slogan koji sam pročitala u brošuri Turističke zajedniceKipra - "Kipar u srcu", na najbolji način opisuje ovo živopisno mediteransko ostrvo....

 • Blog

  Novo: Blog Putovanja za dvoje!

  Izaberite sledeću destinaciju na našoj mapi. Pišite nam o vašim najlepšim putovanjima. Putopise i fotografije šaljite na blog@putovanjazadvoje.rs, a najbolje ćemo nagraditi i objaviti u magazinu.

 • NAJNOVIJI BLOG

  Skijatos - ostrvo za one koji znaju da uživaju

  Kada pitate Grke koje im je omiljeno mesto za odmor, verovatno će vam reći - Skijatos. Zašto baš Skijatos? Odgovor na ovo pitanje bi sami morali potražiti jer svaka priča o zlaćanom pesku, povetarcu, borovoj šumi i drevnim manastirima tu je samo da vam zagolica maštu a Skijatos je ostrvo koje će vas, sigurna sam, začarati svojom lepotom, prelepim plažama i ljubaznim domaćinima tako da ćete mu se sigurno, baš kao i ja, stalno vraćati.

 • Novo

  Egipatska grobnica otvorena za javnost posle 80 godina

  Fascinantna egipatska grobnica iz antičkih vremena, koja se nalazi na drevnom groblju Sakare u blizini Gize, sada je po prvi put dostupna za javnost, nakon skoro 80 godina od njenog otkrića.

 • Novo

  Beogradski sajam spreman za ovogodišnju „Grafimu“

  U hali 4 Beogradskog sajma od 26. do 29. septembra se održava jubilarni 40. Međunarodni sajam grafičke, papirne i kreativne industrije „Grafima“, na kojem će oko 80 izlagača iz desetak zemalja predstaviti sve aktuelne tehničke, tehnološke i dizajnerske trendove u ovoj oblasti.

 • Novo

  Ako do sada niste bili, pravac u Ohrid

  Svim svetskim putnicima kojima su dosadile popularne destinacije, gužve i neprijatne situacije koje one sa sobom mogu da nose, toplo preporučujemo posetu Ohridskom jezeru u Makedoniji i istoimenom gradu bogate istorijske tradicije i lepote.