Air France Business
obavezno polje
obavezno polje
obavezno polje
obavezno polje
obavezno polje

Zepter Hotel Vrnjačka Banja i časopis Putovanja za dvoje organizuju reklamnu slagalicu. Pravo učešca imaju stariji od 18 godina. Pravo učešca nemaju zaposleni u Zepter Hotelu Vrnjačka Banja i časopisu Putovanja za dvoje. U nagradnoj slagalici se može učestvovati svakodnevno na web stranici www.putovanjazadvoje.rs. Veći broj pokušaja ne znači i veću mogućnost dobitka, jer u konačno izvlačenje ulazi po jedan kontakt od svakog igrača.


Reklamna akcija traje od 12.09.2017. do 31.10.2017. godine.
Takmičar treba da od razbacanih delova sastavi fotografiju. Kandidati su svi koji sastave fotografiju. Da biste učestvovali, neophodno je da prilikom prijave upišete svoje lične podatke i adresu elektronske pošte. Nepotpuni podaci se neće uzimati u obzir. Ako se takmičar registruje adresom elektronske pošte koja nije njegova/njena, Putovanja za dvoje i Zepter Hotel Vrnjačka Banja nisu odgovorni za sporove koji mogu da nastanu zbog prava na adresu elektronsku pošte.
Nagrada se ne može preneti na drugu osobu i ne može se prodati. 
Prihvatanjem ovih uslova, saglasni ste da vas Zepter Hotel Vrnjačka Banja i Putovanja za dvoje mogu kontaktirati u svrhu promocije svojih proizvoda i promocije ponuda svojih partnera.

Učešćem u nagradnoj igri automatski postajete član Zepter ClubLive100. Clanstvo u Klubu je besplatno i članovima omogućava mnogobrojne benefite i pogodnosti - ekskluzivne ponude za Zepter proizvode (do 30% popusta na sve Zepter proizvode), besplatni Bioptron tretmani, besplatni pregledi i saveti lekara, specijalne ponude i popusti za boravak u Zepter hotelima i ostalo. Za vise informacija o Zepter ClubLive100 posetite shop.zepter.rs

Zepter Hotel Vrnjačka banja i Putovanja za dvoje obavezuju se da lične podatke neće davati na uvid trećim osobama.
Organizator nije odgovoran za slučajeve nefunkcionisanja Web sajta ili Aplikacije koji su van kontrole Organizatora, a koji dovode do toga da u izvesnom periodu Web sajt ili Aplikacija ne mogu da se koriste ili mogu da se koriste ograničeno. Organizator je dužan da odmah preduzima sve razumne mere kako bi se utvrdio uzrok problema i momentalna sanacija istog.

Brisanje podataka
Zepter Hotel Vrnjačka Banja i Putovanja za dvoje omogućuju tamičaru da u svako doba zahteva poništavanje / menjanje podataka koji će se brisati / menjati u roku od pet radnih dana po prijemu zahteva za brisanje i / ili menjanje podataka. Takmičar prihvata mogućnost neposredne diskvalifikacije – isključenja iz reklamne akcije ako sam zahteva brisanje podataka koji su neophodni za reklamnu akciju pre datuma izvlačenja nagrada.